За Нас
Eldera+  е специализиран сайт за светодиодно ( LED ) осветление, насочен в предлагането на качествени продукти от утвърдени и добре познати производители:SAMSUNG, PHILIPS, MEANWELL, LG, EDISON, CREE, NICHIA,AEG ,OPPLE и др.
За нас е удоволствие да ви предложим LED - осветлението на бъдещето. Ние ви пердлага богат асортимент от светодиодни продукти - осветителни тела с мощни светодиоди, светодиодни крушки, светодиодни ленти и модули, прожектори, фасадно осветление и други.Продукти с високо качество и ясен произход , които са внесени от нас в България.
 
Освен готови LED продукти, предлагаме и цялостно изпълнение на проекти за декоративно интериорно осветяване, качествено и надеждно изпълнение на малки и големи обекти.
 
Друга част от нашата дейност е преоборудването на тела с маркови консумативи и изпълнението на големи проекти съобразени с вашите изисквания .Това е част от дейностите в които ние сме се специализирали и имаме реална преценка върху начините на изпълнението на успешни проекти .В процеса на работа ние сме се убедили че КАЧЕСТВОТО е най-важния показател, а ние можем да гарантираме за него . Преоборудването на телата става с маркови диоди,драйвери и захранвания, съгласно вашите изисквания за осветеност и надеждност .Ако вие изберете сигурността , ние ще гарантираме за качесто на предлаганите от нас продуктите в рамките на от 3 до 5 години гаранция, в зависимост от вида им.
 
Нашият екип с удоволствие ще  представи  възможностите на всеки един от нашите продукти и ще предложи подходящи варианти за Вашите конкретни нужди.

Категории